Om hundemassasje i Berner-Nytt

Bladet Berner-Nytt ligger oppslått på et terrassegulv. Viser artikkel med hundemassør fra Feelgood Hundemassasje.

Berner-Nytt har i sin sommerutgave en artikkel om Feelgood Hundemassasje. Berner-Nytt er medlemsblad for Norsk Berner Sennenhundklubb avdeling Asker og Bærum.

Berner-Nytt sommerutgave. Forside av bladet. Hundemassasje. Forebygging.Artikkelen er skrevet av Cathrine R. som er medlem i klubben. Hun traff en hundeeier i vinter som hadde slitt lenge med en hund som hadde fått en uheldig vridning da den lekte på isen. Hjemme kom Cathrine R. over en annonse for Feelgood Hundemassasje og ville så sjekke om slik massasje hadde noe for seg for hennes egen hund Dina på snart tre år.

I den innledende timen var Dina litt skeptisk til massasjen, men hun kom hjem som en lettet og glad hund. Til den tredje massasjetimen slo trekkhund-genet inn og Dina trakk meg målrettet inn til ny time hos Feelgood Hundemassasje, skriver Cathrine R.

Sitater fra artikkelen:

«Etter å ha sett Berit Cathrine jobbe med Dina og observert hennes reaksjon, kan jeg bare konstatere at jeg har fått en blidere og generelt mer glad hund. Dina er snart tre år, ingen gammel, men sprek og aktiv hund. Jeg har ikke hatt noen grunn til å tro at Dina kunne bli blidere enn hun var, men det er en stor forskjell.»

«Nå har jeg en mer bevisst holdning om hva som skal til for å beholde en smidigere muskulatur. Tiden og kunnskapen bak behandlingen gir meg ingen annen grunn enn å bestille ny time med et passende intervall når vi er ferdige for denne gang.»

«Responsen Dina gir etter endt behandling levner meg ingen tvil; vi går nå jevnlig for å forebygge og jeg har endret mening. Dette er ‘itt’ no’ tull, – og jeg lærer stadig noe nytt…»

Tusen takk for at du brukte tid på å skrive artikkelen, Cathrine R. Det er så fint å jobbe med dere. Dina trengte litt tid til å vende seg til massasjen, men det er så tydelig at hun gradvis nyter det mer og mer. Flott å se! At hun har godt av det, har hun jo vist på så mange måter. Ditt engasjement og interesse for å lære om massasjens fordeler, virkning og effekt er inspirerende for meg. Spesielt iveren over den forebyggende effekten den regelmessige massasjen har på muskler og sener – for å unngå skader på en aktiv og ivrig hund – deler vi med stor entusiasme.

Igjen – tusen takk! – og takk for samarbeidet vi har ved å legge til rette for Dinas gode helse.

 

Ved spørsmål til artikkelen, ønske om referanse eller bare lyst til å ta en prat – ta gjerne kontakt, evt. bestill time her.